EL RACÓ DE LA CALMA

Boníssima idea que han tingut els Patufets de P3 de l’ Ecola Baró de Viver, el Racó de la Calma!

Som els conillets d'Infantil

TENIM UN NOU RACÓ A LA NOSTRA CLASSE!!

CADA MATÍ QUAN ARRIBEM A L’ESCOLA ENS PREGUNTEM COM ESTEM I EN PARLEM. QUASI SEMPRE ESTEM MOLT ALEGRES, TOT I QUE ALGUN DIA POTSER ARRIBEM ENFADATS PER ALGUNA COSA QUE HA PASSAT A CASA.

MOLTS DIES ENS ADONEM QUE VENIM UNA MICA NERVIOSOS, I PER AIXÒ HEM DECIDIT DEDICAR UN ESPAI DE LA CLASSE PER RELAXAR-NOS QUAN HO NECESSITEM.

US PRESENTEM EL NOSTRE “RACÓ DE LA CALMA”

TOT I QUE ENCARA ESTÀ EN PROCÉS DE CONSTRUCCIÓ HEM DECIDIT POSAR-HI COIXINS PER ESTAR MÉS CÒMODES I PLOMES PER FER-NOS MASSATGES ENTRE NOSALTRES. TAMBÉ HI HEM POSAT “POTS DE LA CALMA”, QUE ENS AJUDEN A CONCENTRAR-NOS I A PENSAR COM ENS SENTIM, MENTRE ENS RELAXEM MIRANT COM LA PURPURINA CAU A POC A POC.

I AIXÍ ANEM CONSTRUINT EL NOSTRE ESPAI PER RESPIRAR PROFUNDAMENT I TRANQUIL·LITZAR-NOS.

View original post

Anuncis

INAUGUREM EL BLOC DE LA BIBLIOTECA!

Preciosa biblioteca tenim a l’escola Baró de Viver de Sant Andreu…

BAROLUCIÓ

Benvinguts i benvingudes!

Avui, inaugurem el bloc de la biblioteca del Baró. Aprofitem per convidar-vos a venir a visitar-nos. Podreu gaudir de la lectura al racó dels petits lectors, buscar llibres per ampliar els projectes de treball de l’aula, taules d’estudi i ordinadors de consulta. Renovem decoració, llibres i racons per gaudir de la lectura.

El préstec es farà dimarts i dimecres a l’hora de pati. Recordeu que per la tarda tenim la biblioteca oberta de 17 a 18.45 de la tarda. A més, els dissabtes al matí de 10h a 13h també podeu venir a partir del 31 d’Octubre!

View original post

JORNADES CULTURALS

L’ Escola Baró de Viver de Sant Andreu, Barcelona, no para!!!

BAROLUCIÓ

El dia 5 de Juny vam celebrar les nostres esperades Jornades Culturals, on tots vam poder gaudir de l’obertura del Museu del Baró, amb totes les obres d’art creades pels Barons i Baronesses, a més de l’Exposició de Fotografies del recull d’activitats d’aquest curs 14-15, tallers, activitats concursos de pastissos,…

Us deixem un recull de fotos i un vídeo que una Mama Abaronada ens ha fet arribar! Moltes gràcies!

sabo

View original post