EL RACÓ DE LA CALMA

Boníssima idea que han tingut els Patufets de P3 de l’ Ecola Baró de Viver, el Racó de la Calma!

Som la classe dels bombers i les bomberes

TENIM UN NOU RACÓ A LA NOSTRA CLASSE!!

CADA MATÍ QUAN ARRIBEM A L’ESCOLA ENS PREGUNTEM COM ESTEM I EN PARLEM. QUASI SEMPRE ESTEM MOLT ALEGRES, TOT I QUE ALGUN DIA POTSER ARRIBEM ENFADATS PER ALGUNA COSA QUE HA PASSAT A CASA.

MOLTS DIES ENS ADONEM QUE VENIM UNA MICA NERVIOSOS, I PER AIXÒ HEM DECIDIT DEDICAR UN ESPAI DE LA CLASSE PER RELAXAR-NOS QUAN HO NECESSITEM.

US PRESENTEM EL NOSTRE “RACÓ DE LA CALMA”

TOT I QUE ENCARA ESTÀ EN PROCÉS DE CONSTRUCCIÓ HEM DECIDIT POSAR-HI COIXINS PER ESTAR MÉS CÒMODES I PLOMES PER FER-NOS MASSATGES ENTRE NOSALTRES. TAMBÉ HI HEM POSAT “POTS DE LA CALMA”, QUE ENS AJUDEN A CONCENTRAR-NOS I A PENSAR COM ENS SENTIM, MENTRE ENS RELAXEM MIRANT COM LA PURPURINA CAU A POC A POC.

I AIXÍ ANEM CONSTRUINT EL NOSTRE ESPAI PER RESPIRAR PROFUNDAMENT I TRANQUIL·LITZAR-NOS.

View original post

INAUGUREM EL BLOC DE LA BIBLIOTECA!

Preciosa biblioteca tenim a l’escola Baró de Viver de Sant Andreu…

BAROLUCIÓ

Benvinguts i benvingudes!

Avui, inaugurem el bloc de la biblioteca del Baró. Aprofitem per convidar-vos a venir a visitar-nos. Podreu gaudir de la lectura al racó dels petits lectors, buscar llibres per ampliar els projectes de treball de l’aula, taules d’estudi i ordinadors de consulta. Renovem decoració, llibres i racons per gaudir de la lectura.

El préstec es farà dimarts i dimecres a l’hora de pati. Recordeu que per la tarda tenim la biblioteca oberta de 17 a 18.45 de la tarda. A més, els dissabtes al matí de 10h a 13h també podeu venir a partir del 31 d’Octubre!

View original post

JORNADES CULTURALS

L’ Escola Baró de Viver de Sant Andreu, Barcelona, no para!!!

BAROLUCIÓ

El dia 5 de Juny vam celebrar les nostres esperades Jornades Culturals, on tots vam poder gaudir de l’obertura del Museu del Baró, amb totes les obres d’art creades pels Barons i Baronesses, a més de l’Exposició de Fotografies del recull d’activitats d’aquest curs 14-15, tallers, activitats concursos de pastissos,…

Us deixem un recull de fotos i un vídeo que una Mama Abaronada ens ha fet arribar! Moltes gràcies!

sabo

View original post